Vereniging van

autogasinbouw specialisten

Vogels Autogas

Voor bedrijven en LPG-inbouwspecialisten zijn wij leverancier van LPG/autogas apparatuur. Naast voordelige complete sets en losse onderdelen kunt u bij ons terecht met uw technische vragen of voor documentatie van de inbouweisen. Door de 30-jarige inbouwervaring van LPG-installaties en continue scholing van onze vakmensen, garanderen wij de hoogste professionele bekwaamheid in onze werkplaats en ons magazijn.
Vogels Autogas heeft voor de inbouw en levering van de LPG-systemen, voor vrijwel alle automerken G3, R115 en de TUV certificering.

VGi autogassysteem
Het Vogels Gas Injection (VGI) systeem is één van de meest moderne LPG-systemen die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het betreft een sequentieel volg injectiesysteem, wat inhoudt dat voor elke cilinder de juiste hoeveelheid LPG wordt gedoseerd.

Inmiddels hebben wij ook voor de Direct Ingespoten Injectiemotoren een LPG-systeem ontwikkeld. Wij hebben gekozen voor indirecte LPG-inspuiting en wel om de volgende redenen:
– de systemen met vloeibare LPG-injectie bijzonder blijken kwetsbaar te zijn, dus gevoelig voor storingen;
– bij indirecte LPG-injectie start de auto altijd op benzine, waardoor de benzine injectoren en benzinepomp periodiek actief worden gebruikt en zodoende extra smering krijgen en extra
– de benzine injectoren en benzinepomp worden gekoeld;
– het benzine systeem wordt niet uitgeschakeld en er kan in nood situaties altijd teruggeschakeld worden naar benzine.

In de praktijk betekent dit dat:
– er sprake is van een gering verbruik van benzine
– dit benzineverbruik sterk afhankelijk is van de rijomstandigheden en het rijgedrag, dat wil zeggen bij veel korte ritten het verbruik hoger is dan bij de lange afstandsrijder.

Vogels Autogas
Vogels Autogas heeft een eigen LPG-systeem ontwikkeld onder de naam VGI (Vogels Gas Injection) en heeft daarnaast een eigen dealernetwerk in de Benelux, Duitsland, Engeland en Spanje.

Het VGI-systeem is een voertuigspecifiek autogas injectiesysteem. Dit houdt in dat het specifiek per voertuig wordt ontwikkeld en getest. Het is beschikbaar voor een brede range van automodellen.

Het VGI systeem is een zorgvuldig samengesteld systeem dat o.a. gebruik maakt van Landi, Landirenzo en AEB onderdelen .
De Landi groep is ’s werelds grootste fabrikant van LPG en CNG- producten in de automotive branche.

Garantie
Vogels Autogas heeft vanwege de grote betrouwbaarheid van zijn VGI-LPG-systeem besloten de garantietermijn op dit systeem te verhogen van 2 naar 3 jaar.
Daarnaast geeft Vogels Autogas de mogelijkheid om (tegen financiële vergoeding) garantie op de motor aan te bieden voor een periode van 1, 2 of 3 jaar na inbouw van het LPG-systeem.

Inbouw- en Ontwikkelcentrum
Vogels Autogas heeft voor zijn klanten een netwerk van gespecialiseerde LPG-inbouwbedrijven, die perfect inbouwen en zo nodig ter zake kundig diagnose kunnen stellen
Voor de zakelijke partners van Vogels Autogas, de autogasinbouwspecialisten, staan wij klaar met onze gespecialiseerde kennis ter ondersteuning.

Klepsmeersysteem
Waarom een klepsmeersysteem?
Vogels Autogas levert klepsmeersystemen, die worden toegepast bij auto’s, waarvan de klepzetels een risico met zich meebrengen of die door de importeur als ongeschikt worden aangemerkt om op LPG te rijden.
Het systeem zorgt voor een goede smering tussen de kleppen en de klepzittingen. Het systeem wordt door Vogels Autogas geleverd en door de autogasinbouwspecialisten gemonteerd met zeer positief resultaat.
Door dit vacuümgestuurde of elektronisch geregelde systeem aan te bieden, zijn de mogelijkheden om een klant van dienst te zijn en auto’s op autogas te laten rijden aanzienlijk groter.

Voor meer informatie: www.vogelsautogas.nl

LPG-systeem fabrikanten & leveranciers

  • image
  • image
  • image

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.